Tώρα στις γιορτές που θα γίνουν αρκετά καλέσματα και κεράσματα ίσως να δοθεί η ευκαιρία σε σε κάποιους ... ανήσυχους να φτιάξουν σπίτι τους το γνωστό Ινδικό η μάλλον Νοτιοασιατικό ψωμί naan bread (το όνομα" naan" έχει τίς ρίζες του απο το Ιράν και σημαίνει γενικώς ψωμί). Φτιάχνεται εύκολα και άμα μάθει κάποιος πως να το ψήνει στον φούρνο του, σε τι θέση, ώρα, κλπ. τότε γίνεται διασκεδαστικά εύκολο. Μην παραλέιψετε να το αλέιψετε μόλις βγεί ζεστό απο το φούρνο με φρέσκο βουτυράκι και να το φάτε με ένα δροσερό ντίπ γιαουρτιού η ακόμη και με ... τζατζκίκι (όνειρο ...).
No comments:
Post a Comment