Tuesday, May 21, 2019

Δέκα υποψήφιοι με πλούσια βιογραφικά ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''

Ως συνήθως –σε μια εκλογική μάχη όπου η περιφέρεια είναι ολόκληρη η επικράτεια– προβλήθηκαν δυσανάλογα οι ήδη προβεβλημένοι (πολιτικοί και διασημότητες), ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πλεονέκτημά τους έναντι των ανθυποψηφίων τους. Αντιθέτως, υποψήφιοι υψηλών προδιαγραφών, που διαθέτουν γνώσεις και βαριά βιογραφικά, αλλά δεν έχουν ξαναβγεί στο προσκήνιο ή κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην πολιτική, είναι καταδικασμένοι εξαρχής στην αποτυχία.
Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα αυτό, η «Κ» παρουσιάζει στη σελίδα αυτή δέκα υποψηφίους με περγαμηνές, άτομα που έχουν διακριθεί στον τομέα τους και έχουν δείξει ότι διαθέτουν τα εφόδια για να μας εκπροσωπήσουν στην ευρωπαϊκή σκηνή, τα οποία ίσως να μην έχετε ακούσει ποτέ.
Εξυπακούεται ότι στον περιορισμένο αυτό χώρο δεν ήταν δυνατό να χωρέσουν όλες και όλοι οι αξιόλογοι υποψήφιοι στις ευρω-λίστες των κομμάτων. Κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις δεν συμπεριλήφθηκαν γιατί θεωρήσαμε ότι έχουν προβληθεί επαρκώς. Ο κατάλογος είναι αναγκαστικά υποκειμενικός και ατελής. Αλλά κρίναμε ότι, παρ’ όλα αυτά, εξυπηρετεί έναν σημαντικό σκοπό: όχι να σας πείσει να ψηφίσετε τους συγκεκριμένους υποψηφίους· απλώς ότι αξίζει να τους λάβετε υπ’ όψιν.
Διαβάστε περισσότερα.. 

No comments:

Post a Comment