ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ : Α.ΓΚΟΛΤΣΟΣ,Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Γ.ΚΟΚΚΑΛΑΣ Ζ.ΛΑΛΛΗ , ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΤΖΙΑ, ΛΩΡΑ, Γ. ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ, Ε. ΣΤΙΚΑ, OTINANISM, , ΦΡΑΓ.ΚΟΣ,Π. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, Α. ΔΡΥΜΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Β.ΒΑΡΣΟΣ, Μ.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ROSANIMARIA, Μ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ,I.ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Β. ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ FREE LANCE:Ε.ΒΑΡΔΑΚΑΣ... ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ 29/5/2013, Ο ΑΝΤΟΝΙΧ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ-ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ 18/4/2015 και ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2021
Monday, November 5, 2012
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ
''Παρακολουθείστε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο ελαιολάδου από το Βασίλη Φραντζολά, γευσιγνώστη ελαιολάδου, M.Sc. Food Policy, το οποίο απευθύνεται σε καταναλωτές και μικρούς παραγωγούς.
Η ιδέα της διοργάνωσης σεμιναρίων ξεκίνησε από την αίθουσα «Οίνος ο Αγαπητός» και απευθύνονται σε όσους αγαπούν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Οι συναντήσεις είναι διάρκειας 2, 3 ή 5 ωρών και καλύπτουν όλο το φάσμα των βασικών γνώσεων που καλό είναι να έχει σήμερα τόσο ο παραγωγός όσο και ο καταναλωτής. Ο στόχος των σεμιναρίων είναι διπλός: η παροχή των βασικών γνώσεων για την παραγωγή υψηλού επιπέδου ελαιολάδων και η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην γευσιγνωστική αξιολόγηση τους. Στα σεμινάρια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αναγνώριση και αξιολόγηση των χαρακτηριστικών στοιχείων των ελαιολάδων ώστε ο καταναλωτής να αποκτήσει την ικανότητα αξιολόγησης και προσωπικής επιλογής του. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται και εκτός Αθηνών, κοντά στους τόπους παραγωγής, με σκοπό την..''
Διαβάστε περισσότερα..
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment