Monday, December 5, 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ

Αυλαίμονας την εποχή της παλαμίδας..Λίγο μετά το μάζεμα των ελιών, η εποχή της παλαμίδας. Το βράδυ μαγειρεύεται ως εξής. Κόβουμε το ψάρι στα δύο. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι , ρίγανη και λάδι και ροδέλες ντομάτας. Το ψάρι ψήνεται στα κάρβουνα και ανταλλάσσει γεύση με την ντομάτα, ενώ μαλακώνει το σφιχτό κρέας του ψαριού. Δοκιμάστε την τσιριγώτικη συνταγή με παλαμίδα, λαβράκι ή λούτσο. Θα μας θυμηθείτε.
Επιστροφή στον Αυλαίμονα..



No comments:

Post a Comment