Saturday, December 17, 2011

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..ΖΩΑ, ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΦ

Άλλοι εκτιμούν συγγραφείς. Άλλοι έργα λογοτεχνίας. Άλλοι μεγάλους πολιτικούς, στρατηλάτες, αστερισμούς ή ηθοποιούς. Ο κύριος Τσαντίλης, αποφάσισε να μας παρουσιάσει τα ζώα που εκτιμά. Αρχίζοντας από το Hoetzin, υποσχέθηκε να μας γνωρίζει τα πλάσματα του Θεού, που ο ίδιος θεωρεί ιδιαίτερα. Το κοινό αυτών των πλασμάτων που θα φωτίσει και ένα μέρος του εσώτερου Είναι του, ίσως το διαπιστώσουμε στο τέλος της ''σειράς''. Καλή ενημέρωση λοιπόν. 
Έχουμε και το φετινό βραβείο Ζαχάρωφ. ¨Ένα βραβείο πού απονέμεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτή τη χρονιά τα φώτα είναι στραμμένα στην εξέγερση του αραβικού χρόνου. Ελπίζω του χρόνου να απονεμηθεί στο Ε.Κ. για τον ρόλο του στην τιθάσευση των αρρύθμιστων αγορών και οίκων αξιολόγησης, πριν προλάβουν να καταστρέψουν το ευρωπαϊκό σχέδιο. Και την Ελευθερία. 
Θα γλυτώσουμε, η Ευρώπη και ο κόσμος από την παραφροσύνη του κέρδους των προϊόντων του αέρα της φούσκας? Πλέον μόνο στα ωροσκόπια έχω την ελπίδα να βρω απάντηση. Το κινέζικο ωροσκόπιο και οι προβλέψεις του Λεφάκη θα μας απαντήσουν..
Τέλος ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της ¨Ελενας Παναρίτη για τη χώρα μας, έτσι για λίγη αισοδοξία.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑRTE

No comments:

Post a Comment