Monday, September 20, 2010

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ(2) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ''ΠΑΡΤΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ''


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Ελληνίδες-άντε και Έλληνες. Είμαστε μια ομάδα πατριωτών –για την ώρα μόνο εγώ-που παρακολουθούμε για τις ανάγκες του μπλογκ την διεθνή επικαιρότητα. Εντυπωσιασμένοι από την επιτυχία που είχαν τα πάρτι τσαγιού των αμερικανών αδελφών μας, αποφασίσαμε να οργανώσουμε κάτι παρόμοιο και στην φιλτάτη μας πλην πτωχεύσασα πατρίδα. Για λόγους ηλικίας και καταγωγής τα δικά μας πάρτι θα τα ονομάσουμε ‘’ΠΑΡΤΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ’’. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τους παραπαίοντες ηθικώς και οικονομικώς Έλληνες, στις προαιώνιες ρίζες μας. Και να σας κινητοποιήσουμε, να βγούμε στους δρόμους , όπως οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων, και να προβάλουμε δυναμικά τα αιτήματά μας. Σας ζητώ από όλους να υπογράψετε- με ψευδώνυμο- την διακήρυξή μας και να συνεισφέρετε σε πρώτη φάση στην βελτίωση του κειμένου με ιδέες και δράσεις, Ιδού και το κείμενο που καλείστε να υπογράψετε.
Εμείς, γυναίκες, άντρες και ότι άλλο, ενώνουμε τη φωνή μας γύρω από τα ‘’πάρτι φασκόμηλου’’ για να διεγείρουμε την κοινωνία στο να στρατευθεί στην προσπάθειά μας για αναγέννηση της πατρίδας μας. Μιας πατρίδας που με υπαιτιότητα κακών διαχειριστών της εξουσίας και χωρίς καμία ευθύνη κανενός από εμάς , μας οδήγησαν σε μια νέα εθνική καταστροφή αντίστοιχης του 1922. 
ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ(1)..
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ (2)
https://docs.google.com/document/edit?id=120Iw3YPmG7mJ1DZe-wU397lL2NTrKZ6k3cCZ0DoEbQo&hl=en

Και η ανάρτηση της έμπνευσης..

8 comments:

  1. Δωρεαν παρθενοραφή προβλεπεται για οποια θελει να γυρισει στο σωστο δρομο;
    Christine

    ReplyDelete
  2. Αγαπητή Κριστιν. Αν διάβαζες προσεκτικά τις δηλώσεις της κυρίας από το Ντελάγουερ, δεν θα έκανες τέτοιες ερωτήσεις. Προφανώς η παρθενοραφή και ειδικότερα η δωρεάν, δεν εξαλείφει την αμαρτία. Ακόμη και οι παρθένες, αν κάνουν σκέψεις χμ.. χμ.. δεν συγχωρούνται. Αντίθετα οι διακορευμένες αν προσχωρήσουν στο σώμα του Χριστού δεν χρειαζονται παρθενοραφή για να κλπ
    Καλημέρα σας

    ReplyDelete
  3. Χριστέ μου, αν εισχωρήσει το σώμα του Χριστού στις παρθένες, αντί να γίνει το αντίθετο, οι παρθένες συνεχίζουν να είναι αποδεκτές;
    Έχω φίλους που τους λένε Χριστους -αφίνουν φλου τον τόνο- και με ενδιαφέρει!
    Θα ήθελα να το ξέρω πριν αποφασίσω αν θα υπογράψω το διάγγελα!

    ReplyDelete
  4. 1.Είτε υπογράψεις το διάγγελμα είτε όχι μη σε απασχολεί. Έχει ήδη καταγραφεί στην Ιστορία με χρυσά γράμματα.
    2.Το αντίθετο που υπαινίσσεσαι δεν μπορεί να γίνει γιατί οι παρθένες είναι προσωρινές και υλικές ενώ ο Κύριος είναι άυλος και Αιώνιος.
    3.Παρ' όλα αυτά, ρώτα και τους φίλους σου τους Χριστους χωρίς τόνο να σου πουν τη γνώμη τους. 4.Αν πάλι συνεχίσεις να είσαι διστακτική παρθένα, ε τότε κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός ή ρώτα τον κ. Αυτιά.

    ReplyDelete
  5. ή μήπως δεν είσαι και απλώς μας δουλεύεις αμαρτάνωντας?

    ReplyDelete
  6. http://unafatsa.blogspot.com/2010/06/blog-post_1789.html

    mia eygeniki prosfora sto dyskolo ergo sas!
    i agnotita tairiazei me faskomilo kai diaggelmata!

    ReplyDelete
  7. Υποθέτω ότι απευθείνεστε στις κυρίες των ''πάρτι ταγιού΄΄..

    ReplyDelete
  8. to proion apeythinetai se antres!!!
    και έχει σκοπό την πολλαπλή αγνότητα!
    Παρακαλώ προσθέστε στο διαγγελμα οτι με τα πρώτα εσοδα απο τα πάρτυ θα αγοραστούν γυαλιά πρεσβυωπίας στον αρχιδιαγγελματούχο!

    ReplyDelete