Thursday, July 22, 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΣΠΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ












Παράσταση στις 23 Ιουλίου
Καλοί μας φίλοι,
Μπορείτε να δείτε στο site μας www.panos4Life.org τα τελευταία νέα της Panos4Life: Την επέκταση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης σε "Panos Cressida 4Life" μετά τον άδικο χαμό της παιδικής φίλης και συμμαθήτριας του Πάνου, Χρυσηίδας Σπαχή τον Μάρτιο 2010 και την επόμενη παράσταση που οργανώνουμε στις 23 Ιουλίου στην Πάρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες όσοι ενδιαφέρεστε. Αξίζει τον κόπο!
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας
Aυτή θα είναι η πρώτη εκδήλωση της Panos&Cres
Την Παρασκευή στις 23 Ιουλίου 2010, η "Panos&Cressida4Life" οργανώνει μια συναυλία στην Πάρο. Πρόκειται για την συναυλία της παιδικής γαλλικής χορωδίας Ile de France, (40 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 10 έως 14 ετών), στο υπαίθριο θέατρο 800 θέσεων του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου Άϊ-Γιάννης Δέτης. Η χορωδία έχει συμμετάσχει με ρεπερτόριο κλασσικό και σύγχρονο, σε μεγάλες διεθνείς καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, υπό την διεύθυνση του γνωστού λυρικού καλλιτέχνη Francis Bardot. Επισυνάπτεται η αφίσα.

Αυτή θα είναι η πρώτη εκδήλωση της Panos&Cressida4Life που θα αφιερωθεί πρώτιστα στη μνήμη της Χρυσηίδας. Η όλη οργάνωση και οικονομική υποστήριξη έχει αναληφθεί από τη νέα μας Διαχειρίστρια κα Ελισάβετ Παπαζώη.

No comments:

Post a Comment