Wednesday, September 23, 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ

''H παρατεταμένη έκθεση του κ. Π. Καμμένου στις ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου ενίσχυσε την ήδη αδιαμφισβήτητη πολιτική ευφυΐα του. Σε χθεσινή συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5 ο υποψήφιος της Β΄ Αθηνών άφησε να εννοηθεί ότι η τοποθέτηση καθηγητών του Χάρβαρντ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠαΣοΚ συνδέεται με αποφάσεις του προέδρου του ΠαΣοΚ για την επαναδιαπραγμάτευση του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης. Αμεση απάντηση στον κ. Καμμένο έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας του ΠαΣοΚ κ. Π. Μπεγλίτης , λέγοντας ότι ο υφυπουργός βλέπει περισσότερα οράματα απ΄ όσα μπορεί να διαχειριστεί ως πολιτικός. Κρίμα που ο κ. Καμμένος δεν τόλμησε να τα πει όλα και να αποκαλύψει αυτό που λέγεται σε ορισμένους κύκλους, ότι οι εν λόγω «καθηγητές του Χάρβαρντ» είναι πράκτορες των εξωγήινων.'' ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, 23/9
Κύριε Δ/ντα
Διαμαρτύρομαι ως Κυθήριος και ως άνθρωπος για το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδος σας σχετικά με τον κ. Καμμένο. Δεν επιτρέπεται να επιτρέπετε τη δημοσίευση τοιούτων ανακριβειών. Είναι γνωστόν ότι η ενίσχυσις της πολιτική ευφυίας του κ. Υφυπουργού, δεν οφείλεται στον ήλιο του καλοκαιριού, αλλά στην συχνή βρώσιν ιχθύων Αυλαίμονος κατά την διάρκεια των διακοπών του στο εν λόγω χωρίον, κατά το παρελθόν. Και μάλιστα ψημένων στον''ΣΩΤΗΡΗ'' από τον Σωτήρη. Δεύτερον. Η σχέσις των καθηγητών του Χάρβαρντ με εξωγήινους είναι και γνωστή και δεν επιδέχεται ειρωνείας. Προσωπικώς είδα στην Αγία Μόνη να προσγειώνεται διαστημόπλοιο και να αποβιβάζει καθηγητές Πανεπιστημίων Χάρβαρτ και Μ.Ι.Τ(ή ΜΙΤΙ), συνήθως αντίθετων με την νέα και παλαιά Ρωσία. Ο δε αγωγός Μπούργκας και η στάση του κ. Παπανδρέου είναι η αιτία που η Μιλιέτ δημοσιεύει το σενάριο αναγνώρισης των κατεχομένων από την φιλτάτη πατρίδα Ρωσία. Καλά, ούτε τις ειδήσεις της ψηφιακής σας εφημερίδος δεν διαβάζετε?
By the way, συνιστώ ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι κάθε πρωί, και ένα ποτήρι δροσερό νερό.(Συνταγή Μητσοτάκη). Με τη διαφορά ότι οι μέλισσες θα πρέπι να τρώνε θυμάρι και ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ και όχι μόνο θυμάρι όπως στο Ακρωτήρι.

No comments:

Post a Comment