Wednesday, June 10, 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BLOG.''Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΙΚΟ ΜΕΡΟΣ''



Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ιστορικό στέλεχος του Πασοκ, βουλευτής, παραχωρεί συνέντευξη στο ''Ημερολόγιο''. Είναι η πρώτη μας.
Τα τσιγάρα στο τραπέζι είναι δικά μου και τα είδα μετά. Προσέξτε πώς αλλάζει το εξωλεκτικό, μόλις αρχίζει να μιλάει για την Κω!

Τραγούδι από την Κω
Το ξύρισμα του γαμπρού..

Όλα τα βιβλία του Ιπποκράτη σε ηλεκτρονική μορφή στα αγγλικά.

2 comments:

  1. Το πρώτο μέρος της συνέντευξης βαρετό, συμβατικό και τυποποιημένο. Δεν φταίει γι΄ αυτό ο κ. Σκανδαλίδης αλλά ο «δημοσιογράφος». Σε τέτοιες ερωτήσεις τι άλλο να απαντούσε ο άνθρωπος. Έβαλε την κασέτα του, όπως όλοι οι καλοί μαθητές στις πανελλήνιες εξετάσεις, και πήρε το αναμενόμενο άριστα: 20 στα 20. Έτσι τον βαθμολόγησε ο «δημοσιογράφος» που του είπε: Ήσασταν σαφής.

    Το δεύτερο μέρος υπέροχο. Ανθρώπινο, συγκινητικό, αυθόρμητο. Μάθαμε και πέντε πράγματα. Αν, βέβαια ο ίδιος ο κ. Σκανδαλίδης βαθμολογούσε τον εαυτό του για το δεύτερο μέρος δεν θα έδινε ούτε τη βάση γιατί δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ξεχειλίζανε από τη ψυχή του και από το χαμόγελό του. Εμείς, όμως, τα πιάσαμε όλα. Να μην ανησυχεί. Η ποιότητα δεν βαθμολογείται ποσοτικά.

    Τέλος ο «δημοσιογράφος» θα πρέπει να αποφασίσει αν θα απευθύνει τις ερωτήσεις του στον ενικό ή στον πληθυντικό. Προτείνω να κάνει ειδική εξάσκηση στον πληθυντικό παίρνοντας συνέντευξη κάθε πρωί στο Βοξ από τον Τσαντίλη και από μένα. Όταν κάνει λάθη θα μας μιλάει επί μια βδομάδα στον πληθυντικό, για τιμωρία.

    ReplyDelete
  2. Καλή και χρήσιμη η κριτική. Και θα είναι και για σένα που αναλαμβάνεις να πάρεις την επόμενη συνέντευξη για λογαριασμό του μπλογκ μας. Διάλεξε τον βουλευτή και τρέχα. Να δούμε αν θα τηρήσεις τον πληθυντικό. Με τον Τσαντίλη είναι αδύνατη η εκπαίδευσή μου. Κάναμε εξάσκηση πριν και σε όλες τις μακρόσυρτες ερωτήσεις μου τύπου Χατζηνικολάου απαντούσε κουνώντας τα χέρια του ''Ουδέν σχόλιον''. Θα το βρω και θα στο στείλω. Το συμπέρασμα μου ειναι ότι δεν φταίει ο ''δημοσιογράφος'', αλλά το θέμα. Οι απαντήσεις στα πολιτικά είναι τετριμένες και πολυφορεμένες. Αυτό που ξυπνάει είναι το άλλο που βγαίνει από αυτό που λες εσωτερικό πλουσιο κοσμο. Λοιπον, μεχρι να γυρισω ετοιμασε συνεντευξη.

    ReplyDelete