Tuesday, June 16, 2009

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ''

Ο Στέφανος Σταμέλος μας στέλνει την ανακοίνωση των οικολόγων πράσινων σχετικά με την δράση του ΥΠΑΝ για την αντικατάσταση των κλιματιστικών. Για όσους δεν γνωρίζουν τη σημασία της θερμομόνωσης για την προστασία του Περιβάλλοντος και της τσέπης τους, μια καλή αρχή.
Ανακοίνωση..

Επίσης η Roxanimaria μας στέλνει μια ενημερωτική καταχώρηση ΜΗΚΥΟ που αφορά στο Περιβάλλον.
Συντονιστικό Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

3 comments:

  1. Ένα μακρύ σχόλιό μου με αρκετή κακότητα χάθηκε μεταξύ "Προεπισκόπησης" και σύνταξης...
    To make the long story short: Όταν γράφεις κάτι για κλιματστικά γράψε για κλιματιστικά, όχι για το Βατοπέδι, την γιαγιά μου στην Αγουλινίτσα (δεν έχω!) και ότι άλλο.
    Όχι να βρίσκουμε αφορμή για άλλα...
    Παραείναι παλαιοκομματικό... Που είναι δροσιά που περιμένουμε από τους Οικολόγους;

    ΥΓ Αν εγώ ήμουν Οικολόγος αλλά άλλου χρώματος (π.χ. Μαύρος) θα είχα δικαίωμα να λέγομαι Οικολόγος αν και όχι Πράσινος;

    ReplyDelete
  2. Σωστό το σχόλιο. Το kurz ung buendig που λέμε λείπει από όλους. Οι οικολόγοι-πράσινοι ως καινούργιοι είχαν μια έλλειψη φλυαρίας στην αρχή και μίλαγαν επί της ουσίας. Σιγά σιγά παρατηρώ κι εγώ ότι προσαρμόζονται στην φλύαρη και επι παντός επιστητού τοποθέτηση. Έχουν προφανώς έλλειψη επικοινωνιακής στρατηγικής αλλά τουλαχιστον είναι καθαροί. Υπέρ των συνεργασιών με οποιονδήποτε αρκεί να ασχοληθεί με το περιβάλλον, και καθαρά φιλοευρωπαίοι. Η αλλαγή στην γλώσσα τους επήλθε μόλις ο Καρατζαφέρης άρχισε να τους την πέφτει με τα εθνικά. Πολύ μπλα μπλα αντί απαξιωτικής σιωπής. Λοιπόν λέω να τους προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες για την υιοθέτηση επικοινωνιακής στρατηγικής, αν θέλουν, αντί να καθόμαστε να γκρινιάζουμε και να ασχολούμεθα με μέλισσες και πιθηκάκια. ¨οχι ότι είναι κακό, τουναντίον. Αλλά να είμεθα χρήσιμοι στην κοινωνία, ως συνταξιούχοι. Είσαι?Όσο για τη δροσιά που ψάχνεις έρχεται με τα κλιματιστικά.

    ReplyDelete
  3. Το δεύτερο σημείο της σύντομης παρέμβασής σου έχει απλή απάντηση. Η αρχή του αυτοπροσδιορισμού στην Ένωση είναι κεκτημένο. Π.Χ. εμένα μου αρέσει να αυτοονομάζουμαι Τζούλια. Έχεις καμμία αντίρρηση γερογκρινιάρη?

    ReplyDelete