Tuesday, March 31, 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητέ Αντώνη,
Έμαθα ότι τελικά ο Πρωθυπουργός ξεπέρασε το πρόβλημα της «κόπωσης». Αυτό από μόνο του είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός. Το προσωπικό μου όμως πρόβλημα παραμένει. Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι κουρασμένος . Θα μπορούσε το κόμμα σας να ερευνήσει το θέμα και να μάθει τι ήταν αυτό που έκανε ο Πρωθυπουργός για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ντίνος Βατικιώτης

Ο φίλος Ντίνος ζητάει το αυτονόητο. Να τον βοηθήσει ο΄κ. Πρωθυπουργός. Να του συμπαρασταθεί εξηγώντας του πώς ξεπέρασε την κόπωση, αν βεβαίως είναι αληθείς οι πληροφορίες του Τύπου. Είναι καλό παιδί και συμπαθεί την Ν.Δ. , αν δεν κάνω λάθος, και αν κρίνω από το παρελθόν του. Πάντως εμείς, ως Πρόεδρος του μονοπρόσωπου ψηφιακού κόμματος των Συνταξιούχων, παρακαλούμε να μην περιμένουμε την απάντηση, αλλά να δώσουμε μέσω comments μία απάντηση στον πόνο του συνανθρώπου μας, παλιού αγωνιστή κατά της δικτατορίας. Δείξε τε την αλληλεγγύη σας, ιδίως οι παλαιότεροι, σε έναν μέλλοντα σύντροφο συνταξιούχο.

3 comments:

  1. Αγαπητοι ψηφοφοροι
    επειδη ως γνωστόν εκτός απο την επανυδριση σας φροντιζω και την υγεια σας
    θα σας εμπιστευτω την μεθοδο αποκοπωποιησης
    που ειχε επιτυχια με μενα.
    Μπορουμε ολοι μαζι να βροντοφωναξομε μια ομολογια πιστεως στο προσωπο του φιλου σας:
    -πιστευω στον Ντινο!
    Ακομα καποιος να του πει με εντονο υφος:
    -Μα@α#@% ασε τις μα@*#@κιες...που θα μας αφησεις στα χερια του....(εδω μπαινει το ονομα καποιου κοντινου μητσοτακόμορφου αντιπαθητικου καθαρματος)
    -Μετα απο αυτες τις τελετες η κουραση φευγει!!!
    Πιστευω να εφαρμοσετε τις προτασεις μου και να παραμεινετε ακμαιοι ως την ημερα των καλπεων!
    συμπαρασταση-αγωνας -νικη
    ο (ειμαι και θα ειμαι)
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    (καλου κακου ας κανει ο Ντινος καμμια γενικη αιματος και ουρων....)

    ReplyDelete
  2. Καλά το μην μιλάτε σε αυτόν... τον πως τον λενε ...Τριφυλλη ...
    το καταλαβαινω!
    Να μην μιλατε ομως και στον Πρωθυπουργο!?!
    Τι να πω;
    Αισθανομαι μια κουραση!
    Και μια βαρεμαρα!
    ο (ειμαικαι θα ειμαι);
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ReplyDelete
  3. δεν μιλαμε για να μην τον κουράζουμε κ.Πρωθυπουργέ. Ακουσα όμως ότι στην Ζάκυνθο είπατε ότι δεν είστε κουρασμένος. Αρα σας πειράζει η μόλυνση της Αθήνας, την οποία μάχεται ο διάδοχος σας, όταν κουραστείτε πολύ. Μείνετε λοιπό στην αγνή ύπαιθρο και αφήστε τους να τρώγονται. Το ξέρετε ότι ο Ρήγκαν περηφανευόταν ότι δουλεύει 2 ώρες την ημέρα? Και ήταν καταλλληλότερος.Με τιμα παντως ιδαιτερα το γεγονος οτι παρακολουθειτε το μπλογκ μας που είναι τοσο τρυφερο με σας και την οικογενεια σας.

    ReplyDelete