Sunday, November 29, 2009


Μαζική συμμετοχή αλλά και πολλά προβλήματα κατα τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Στις 21:30 θα κλείσουν οι κάλπες

7 comments:

  1. Απορών και ΕξιστάμενοςNovember 29, 2009 at 10:19 PM

    Λέτε να ήταν δάκτυλος του ψηφιακού ΠΑΣΟΚ το μπέρδεμα του συστήματος;
    Αλλά και το ΠΑΣΟΚ κάπου έχει χάσει το βήμα του...
    Η ιστορία με την Κοινότητα, τον απερχόμενο κ. Αλμούνια, τον επερχόμενο Ολι, το ΔΝΤ, τον κακό Προβόπουλο που κατά βάθος είναι καλός κλπ κλπ μου θυμίζει παρέλαση, όπου το τμήμα του ΠΑΣΟΚ έχει φύγει μακρυά από την μπάντα και δεν ακούει το εμβατήριο.
    Σε λίγο θα έρθει και η μπαντίνα του Β΄ Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών για να το βοηθήσει να ξαναβρεί το βήμα του! Αν και δεν παίζατε τύμπανα κ. Τριφύλλη, βοηθείστε λίγο!

    ReplyDelete
  2. Αντωνάκι μας,απάντησέ μου στο dilema: τισυμφέρει το ΠΑΣΟΚ;Ντόρα η Σαμαράς;
    Πρόσεξε και οι δύο πιθανές απαντήσεις εχουν ισχυρά επιχειρήματα.Θέλω your point of view.

    ReplyDelete
  3. Aν δεις το blog μου θα καταλάβεις πιά φίλη σου είμαι...άντε..άπιστε του Ιονίου που σ'έφαγε πιά το Αιγαίο!!!

    ReplyDelete
  4. Ουτοπία δεν μπορώ να σε εντωπίσω. Με μπάρδεψε η αναφορά στο Ιόνιο και στι Αιγαίο..Τα Κύθηρα είναι και τα δυο συν το Κρητικό..
    Το Πασοκ δεν με ενδιαφέρει τι το συμφέρει. Την χώρα όμως την συμφέρει ο συνδυασμός των δυο. Η θέση της Ντόρας για τα εθνικά και η θέση του Σαμαρά για το μάζεμα της συντηρητικής παράταξης. Αυτά εν ολίγοις πιστεύω εγώ και δεν χρειάζεται να τα εξηγήσω γιατί δεν ενδιαφέρει και κανέναν.

    ReplyDelete
  5. Αγαπητέ ξενειτεμένε απορώντα και εξιστάμενε, Ηταν βέβαιο να συμβεί πρόβλημα στο δίκτυο, από τη στιγμή που απερύρθη η πλέον ειδικό στα θέματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εταιρεία, για να μην χρεωθεί το αναπόφευκτο. "¨Οπως συνηθίζεται οι άσχετοι πολιτικοί νομίζουν ότι επειδή το λένε σημαίνει ότι και η Τεχνολογία υπακούει χωρίς να νοιάζεται για το χρόνο. Όσο για το Πασοκ δεν θα ξέρεις ίσως ότι με κάποιες δηλώσεις από το περιβάλλον του Μαξίμου βρίσκεται πλέον στα μαχαίρια με την Πληροφορική σαν κλάδο προσχωρώντας στoυς οραματιστές της open sources, και θέτωντας σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας πληροφορικών και άλλων συναφών επαγγελμάτων.

    ReplyDelete
  6. Υποθέτω πως δεν απορρείς απορρώντα για το χάσιμο του βηματισμού. Όσον αφορά όλα τα συνομωσιολογικά σε σχέση με τα πρόσωπα που αναφέρεις είναι εκτός θέματα. Το πρόβλημα της Κυβέρνησης δεν είναι ο Αλμούνια, ο Ρεν, ο Προβόπουλος ο Στρος Καν κλπ. Αλλά ο Σώυμπλε, οι σκανδιναυοί και ολλανδοί υπουργοί οικονομίας, τα Ταμεία που χρηματοδοτούν κερδίζοντας ή κερδοσκοπώντας την ασωτεία των πολιτικών και η υπογραφή μας στη συνθήκη του Μάασυτριχτ. Μπορούν κάλιστα να απαλλαγούν από όλους αυτούς τους ενοχλητικούς με μια απλή κίνηση. Δημιουργώντας την new drachma, και να συνεχίσουν με την ησυχία τους να σκυλεύουν τον τόπο.

    ReplyDelete