Saturday, January 17, 2009

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

1.Εμείς το μονοπρόσωπο και και μοναδικό ψηφιακό κόμμα στην Ελλάδα λέμε ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. Σας ψηφίσαμε για να κάνετε έργο και όχι εκλογές όποτε σας κατέβει. Καθίστε λοιπόν και δουλέψτε οι μεν στην διακυβέρνηση οι δε στην αντιπολίτευση και στην προετοιμασία ανάληψης της εξουσίας. Αυτή είναι η δουλειά για την οποία πληρώνεστε κι έχετε πολλή δουλειά να κάνετε εσείς της κυβέρνησης μετά από λάθη και ύπνο 5 ετών, και όχι να μας επιδείξετε άλλη μια φορά τις ικανότητές σας στην προεκλογική περίοδο στην οποία είστε ομολογουμένως άριστοι.

Επί πλέον αυτή την τρομερή στιγμή της κρίσης-αν έχετε καταλάβει τι σας και μας περιμένει-εκλογές σημαίνει ένα βήμα προς την πτώχευση. Για λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Ρωτήστε καλύτερα τον Αλμούνια και την Στανταρ εντ Πουρς ή την Μουντις. Ειδικά για την Κυβέρνηση, μετά τον ανασχηματισμό δείχνει μια ευχάριστη κινητικότητα. Αν υποψιαστώ ότι αυτή δεν έχει να κάνει με την αφύπνισή της αλλά με προεκλογικό μασάζ, καλύτερα να μην πω τι θα κάνω ούτε πώς θα τους χαρακτηρίσω.
2.Αναγνώστης μας- κοιτάτε στα σχόλια-κατήγγειλε ότι το ΙΚΑ και ο ΟΠΑΔ το θέρος ξαφνικά έκοψαν το VIAGRA απο το συνταγολόγιό τους.Προσωπικά δεν έχω γνώση του θέματος γιατί, χμ,χμ δεν το χρειάστηκα. Ερωτώ όμως την κ.Πετραλιά. Είναι αλήθεια? Εχετε δείξει τέτοια αναλγησία απένατι στον κλάδο μας? Και επί πλέον η παραίτηση του κ. Μέργου, από τους
λιγοστούς ικανούς στη νέα σας διακυβέρνηση, έχει να κάνει με το ζήτημα?

No comments:

Post a Comment