Η τριλογία των μελιτζανών τελειώνει αυτή την εβδομάδα για να προλάβουμε και τις τελευταίες "χωμάτινες" προτού αρχίσουν να βγαίνουν στην αγορά οι μελιτζάνες των θερμοκηπίων. Μπορείτε να κάνετε αυτό το ιταλικό φαγητό και με τις πράσινες φλάσκες (τύπου Σαντορίνης, τις βρίσκετε σίγουρα στις βιολογικές λαϊκές). Η original ιταλική συνταγή έχει από πάνω αυτή την απλή κρούστα με βάση το γιαούρτι αλλά μπορείτε να κάνετε και μιά απλή μπεσαμέλ. καλύτερα μάλιστα χωρίς αυγό ώστε να έχει ρευστότητα και να μην σφίξει πολύ.
No comments:
Post a Comment