Tuesday, May 22, 2012

ΚΑΥΤΕΡΗ ΜΥΡΩΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ του ΒΑΣΙΛΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ

''Σε όσους αρέσουν οι καυτερές σάλτσες όπως το tabasco εδώ θα βρουν μια πολύ καλύτερη εναλλακτική επειδή  πρώτον καίει λιγότερο και  δεύτερον είναι πολύ αρωματική σε σύγκριση με το χωρίς "προσωπικότητα" tabasco . Μπορείτε να βάλετε μέσα ότι μυρωδικό σας αρέσει όπως αποξηραμένο θυμάρι, βασιλικό η δυόσμο. Επίσης έχει σημασία να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε ένα μυρωδάτο καλό ξίδι , όχι αυτά τα Πάρος , κλπ.  ενώ το λίγο κονιάκ του δίνει μια άλλη διάσταση. Τέλος, ακόμα και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι θα την κάνει τόσο διαφορετική... Είναι θέμα γούστου !..''
Η Συνταγή..

No comments:

Post a Comment