Ποιός "μεγαλύτερος" δεν θυμάται το ‘’Ρωσικόν’’ η το ‘’Πέτρογραντ’’ στην Πανεπιστημίου με τα τρομερά πιροσκί με κιμά ; Ε, από τότε δεν έχω φάει πουθενά πιροσκί της προκοπής εκτός από τον φούρνο του Θόδωρου στην Άνοιξη που κατάγεται από τον Πόντο και έχει κρατήσει την παραδοσιακή συνταγή ενός καταπληκτικού πιροσκί με κιμά με το άνηθό του, τον μαϊντανό κλπ. Το μόνο του κακό είναι ότι κάνει λίγα σχετικά και μετά τις 11 δύσκολα βρίσκεις πιρσοκί με κιμά η λουκάνικο εκτός αν αρκεστείς στα πιροσκί με πατάτα... Λοιπόν... όσο δύσκολη φαίνεται η συνταγή, τόσο εύκολη είναι άμα την κάνετε ! έχει λίγο κόπο παραπάνω αλλά η νοστιμιά του τελικού προϊόντος θα σας ανταμείψει. Την συνταγή την έχω πάρει παλαιότερα από ένα site την οποία την τροποποίησα ως συνήθως, είδα ότι "βγαίνει" πολύ καλή πλέον και σας την δίνω εδώ από τα κιτάπια μου βγαλμένη, της κουζίνας τα βαθιά !
Διαβάστε περισσότερα..
Scribd..
No comments:
Post a Comment