Monday, November 14, 2011

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..

Δευτέρα και καλή βδομάδα. Φιλίππου του αποστάτη..λέει το εορτολόγιο. Χρόνια πολλά στην Ένωση Κέντρου, αν υπάρχει έστω στα χαρτιά, καταχωνισμένη σε κάποιο συμβολαιγραφείο..

''Αντί για πατρίδα
δέχομαι τις μεταμορφώσεις του Κόσμου..''

Τους στίχους της Νέλλυ Ζαχς θυμήθηκα με την ανάρτηση του Βαγγέλη Βαρδάκα. Αντί για πολιτικές αναλύσεις αρκούμαστε στην φωτογραφία που περιγράφει χωρίς λόγια την άποψή μας για την Συγκυβέρνηση. Τι να πει κανείς για την 48μελή Κυβέρνηση-τέρας που θα διασώσει τη χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή μας. Αν και έχει ικανά στελέχη και άξιο Πρωθυπουργό, το μήνυμα που εκπέμπουν τα κόμματα είναι θλιβερό. Γιατί είναι φανερό ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιός θα επικρατήσει στις εκλογές, ποιός θα λερώσει λιγότερο τα χέρια του...Δεν πάει άλλο.. Παρ όλα' αυτά εύχομαι να πετύχει για το καλό μας. 
Δευτέρα ημέρα δίαιτας και ο Βασίλης Φραντζολάς μας ενισχύει όπως κάθε Δευτέρα, να αρχίσουμε τη δίαιτα, αφού πρώτα δοκιμάσουμε τη συνταγή του. Η Ελισάβετ Κοτζιά αναλογίζεται τις παλιές καλές εποχές των εκδοτικών οίκων και προτείνει τρόπος και οι νεώτεροι οίκοι να αποκαταστήσουν σχέσεις βαθύτερες με την κοινωνία. Τέλος  ένα φιλμ ιστορικό της ZDF   απευθείνεται στους γερμανόφωνους φίλους.



2 comments:

  1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ!!

    ReplyDelete
  2. Σωστά Χρήστο μου . Πάντως τα διεβίβασα δια τηλεφώνου και ολόψυχα.

    ReplyDelete