Monday, November 14, 2011

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ''ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ANGELICA FRANGELOTI''



Οσοι έχει τύχει να φάτε πρωϊνό σε Ιταλικό ξενοδοχείο θα αναγνωρίσετε αμέσως τη γεύση αυτού του ευωδιαστού γλυκού που μοιάζει πολύ και με danish roll. Το άρωμα απο το ξύσμα πορτοκάλιι μαζί με την κανέλα του δίνουν ένα ξεχωριστό άρωμα που κάνει την κουζίνα να ευωδιάζει μέχρι και έξω απο την εξώπορτα ! Θα έλεγα ότι πετυχαίνει ... πάντα, είναι εύκολο , θέλει μόνο λίγη υπομονή με την μαγιά να μας φουσκώσει το ζυμάρι. Είναι ιδανικό για ένα ... ξεγυρισμένο Κυριακάτικο πρωϊνό και ας το έχετε φτιάξει 1-2 μέρες πρι, αρκεί να το έχετε διατηρήσει τυλιγμένο και να το ζεστάνετε πολύ ελαφρά πριν το σερβίρετε. Ρίχτε και την άχνη απο πάνω, κόψτε το σε φέτες και .....
Διαβάστε περισσότερα..

No comments:

Post a Comment