Οσοι έχει τύχει να φάτε πρωϊνό σε Ιταλικό ξενοδοχείο θα αναγνωρίσετε αμέσως τη γεύση αυτού του ευωδιαστού γλυκού που μοιάζει πολύ και με danish roll. Το άρωμα απο το ξύσμα πορτοκάλιι μαζί με την κανέλα του δίνουν ένα ξεχωριστό άρωμα που κάνει την κουζίνα να ευωδιάζει μέχρι και έξω απο την εξώπορτα ! Θα έλεγα ότι πετυχαίνει ... πάντα, είναι εύκολο , θέλει μόνο λίγη υπομονή με την μαγιά να μας φουσκώσει το ζυμάρι. Είναι ιδανικό για ένα ... ξεγυρισμένο Κυριακάτικο πρωϊνό και ας το έχετε φτιάξει 1-2 μέρες πρι, αρκεί να το έχετε διατηρήσει τυλιγμένο και να το ζεστάνετε πολύ ελαφρά πριν το σερβίρετε. Ρίχτε και την άχνη απο πάνω, κόψτε το σε φέτες και .....
Διαβάστε περισσότερα..ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ : Α.ΓΚΟΛΤΣΟΣ,Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Γ.ΚΟΚΚΑΛΑΣ Ζ.ΛΑΛΛΗ , ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΤΖΙΑ, ΛΩΡΑ, Γ. ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ, Ε. ΣΤΙΚΑ, OTINANISM, , ΦΡΑΓ.ΚΟΣ,Π. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, Α. ΔΡΥΜΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Β.ΒΑΡΣΟΣ, Μ.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ROSANIMARIA, Μ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ,I.ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Β. ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ FREE LANCE:Ε.ΒΑΡΔΑΚΑΣ... ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ 29/5/2013, Ο ΑΝΤΟΝΙΧ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ-ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ 18/4/2015 και ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2021
Monday, November 14, 2011
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ''ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ANGELICA FRANGELOTI''
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment