Friday, October 29, 2010

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΜΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σε λίγες μέρες έχουμε τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Λαμίας. Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες της ολόπλευρης κρίσης, της κρίσης στην κοινωνία, στην οικονομία, στο περιβάλλον, αλλά προπαντός της κρίσης αξιών, καλούμαστε να διαμορφώσουμε κοινούς στόχους, για να πάμε μπροστά, μέσα από το Δήμο. Στόχοι που να απαντάνε:
- Στην προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου (ελεύθεροι χώροι, δάση, υδατικοί πόροι, αντιμετώπιση της ρύπανσης), γιατί η  βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας είναι πλούτος για όλους μας και τον καθένα χωριστά.
- Στη δράση σε όλους τους τομείς που επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή(γεωργία, μεταφορές, εξοικονόμηση ενέργειας,  Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας), γιατί είμαστε απλά μέρος ενός μεγάλου συνόλου, του πλανήτη.
- Στην πράσινη στροφή στην κοινωνία και στην οικονομία, με σεβασμό και προστασία των φυσικών πόρων, που είναι περιουσία όλων μας, υπερασπίζοντας τα συλλογικά αγαθά (μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιους χώρους), γιατί  μειώνουν το κόστος ζωής και ωφελούν τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα
Διαβάστε περισσότερα..

No comments:

Post a Comment