Wednesday, January 27, 2010

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ..

Οκτώ εβδομάδες στη φυλακή στοίχισαν σε μια 48χρονη Αγγλίδα οι θορυβώδεις περιπτύξεις με το σύζυγό της αφού οι γείτονές της δεν άντεξαν άλλο τις "υπερφυσικές" κραυγές της και την κατήγγειλαν στην αστυνομία. Μετά την πρώτη καταγγελία το δικαστήριο είχε προειδοποιήσει την Καρολάιν Κάρτραϊτ να... συγκρατηθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την τιμωρούσε αυστηρά. Η γυναίκα είχε με τη σειρά της προσπαθήσει να άρει την "απαγόρευση θορύβου" που της είχε επιβληθεί, αφού την παραβίαζε τακτικότατα. "Είχε εκδοθεί σε βάρος σας προειδοποίηση για παραβίαση της κοινής ησυχίας, υπό μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες. Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε", δήλωσε χαρακτηριστικά η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον που εξέδωσε την απόφαση. Η δικαστής καταδίκασε τη 48χρονη γυναίκα σε φυλάκιση 8 εβδομάδων με αναστολή. Την προειδοποίησε όμως ότι αν συνεχίσει το... σαματά θα υποχρεωθεί να εκτίσει την ποινή της. Οι... ατυχείς γείτονες της Κάρτραϊτ περιέγραψαν στο δικαστήριο τους "αφύσικους" ήχους που άκουγαν και οι οποίοι κάλυπταν τον ήχο από τις τηλεοράσεις τους. Κάποιοι είπαν ότι πίστευαν πως κάποιος δολοφονείται Τα μηχανήματα που είχε εγκαταστήσει ένας γείτονάς της στο διπλανό διαμέρισμα κατέγραψαν επίπεδο θορύβου στα 47 ντεσιμπέλ.

Σιγά τα ντεσιμπέλ..Για να έρθουν οι αγγλόφρονες γείτονες της χαριτωμένης κυρίας στην πόλη του Νικήτα και των άλλων διαδοχικών Δημάρχων και θα σου πω για πότε θα γυρίσουν στα 47 db.. Αλήθεια τι θα κάνουμε με την νέα δημοτική αρχή τον Οκτώβρη? Δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν άνθρωπο να ασχοληθεί με τα σκουπίδια και τον θόρυβο και την επαναναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του χρεονόμενου υπερπληθούς δημοτικού Μεγάρου? Αλλά μόνο μ' αυτά κι όχι με τα χριστουγεννιάτικα δένδρα και την αδελφοποίηση με την Χιροσίμα αγάπη μου(Καισαριανή)??? Καμιά Μπιρμπίλη, καμιά Βασιλάκου κανέναν σοβαρό-άντε βρες τονε-άντρα νέο και ικανό έστω και όχι τοσο όμορφο σαν τις δυο συμπάθειές μου, ή τον Νικήτα??? Η γρίπη συνεχίζεται..
Α.Τ.


9 comments:

  1. Ας κάνουμε ανάλυση χαρακτήρων του δράματος:
    - Εκείνη: Ωραία γυναίκα, μμμ!
    - Εκείνος: Ωραίος άνδρας, μμμ!
    - ο γείτονας (που έφερε μηχανή μέτρησης ντεσιμπέλ): Σαν την γεροντοκόρη που ανέβαινε στη ντουλάπα για να καταγγείλει τον απέναντι ότι κυκλοφορεί γυμνός..
    - η συνοικία: Χαίρε ύπνε απροσμέτρητε.. Φαντάσου να ζεις εκεί..

    ReplyDelete
  2. pote den ksereis ti mporei na exei epidrasei
    http://www.youtube.com/watch?v=F0AlcVU-de4

    ReplyDelete
  3. Εγώ πάντως κάπου την ξέρω ή κα΄που την έχω ακούσει

    ReplyDelete
  4. ΚΑΛΆ αδεσποτο έχεισ ξεφυγει τελευταια..

    ReplyDelete
  5. φαντασου να ειχα παθει και γριπη

    ReplyDelete
  6. η διαφημιση αχα δειχνει οτι εισαι πονηρουλα

    ReplyDelete
  7. 47 Ντεσιμπελ!!
    Χαρά στο πράγμα!!

    ReplyDelete
  8. χαχαχα. Εσύ μεπόσα συμβιβάζεσαι μέχρι να μεταναστεύσεις?

    ReplyDelete