Saturday, February 7, 2009

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πολλοί είχαμε χαρεί τότε. Ο άθλιος σάχης πήρε την Σοράγια του κι εμπρός, οι αμερικανοί έπαψαν να ρουφάνε το πετρέλαιο με καλαμάκι, οι φυλακές άνοιξαν κι οι εξόριστοι διανοούμενοι και μη επέστρεψαν στην ελεύθερη πατρίδα. Φίλοι φοιτητές έκλαιγαν από χαρά. ΄Υστερα τους την έπεσε ένας αιμοσταγής Σαντάμ, σύμμαχος τότε της οικογένειας, και οι πασταράν τον κανόνισαν. Σιγά σιγά όμως άρχισαν οι εκδηλώσεις του θρησκευτικού κράτους που είχαμε ζήσει παλιότερα στην Ευρώπη, με θύματα κομμουνιστές, μουτζαχεντίν και άλλους περίεργους. Ελπίζουμε ότι στον απαραίτητο ιστορικό χρόνο θα οδηγηθεί η μεγάλη ιστορική χώρα, εκεί που της αξίζει.
>ΤΟΤΕ
>ΤΩΡΑ

1 comment:

  1. Η μαύρη τύφλα των Δυτικών που χάρηκαν από την ανατροπή των "δυτικώτερων" (με την έννοια των πλησιέστερων προς το Λαϊκό Κράτος") ηγετών του Μουσουλμανικού Κόσμου, του Σάχη της Περσίας και του Σαντάμ Χουσεϊν στο Ιράκ!!
    Εγώ (χωρίς να περιαυτολογώ) αντελήφθην που οδηγούσε τα πράγματα ο Χομεϊνί στην Περσία από τις πρώτες του δηλώσεις. Όταν είπε ότι θα εγκαθιδρύσει Ισλαμική Δημοκρατία του τύπου που είχε εγκαινιάσει ο γαμπρός του Προφήτη!!
    Και η Monde με δυσκόλως αποκρυπτομένη χαρά από την ανατροπή του Σάχη εξηγούσε στους αναγνώστες της τα της δολοφονίας του γαμπρού του Προφήτη και τις εκείθεν θρησκευτικές και πολτικές έριδες του Ισλάμ.

    ReplyDelete