Sunday, December 11, 2022

PAVLOVA ΑΤΟΜΙΚΕΣ (ΜΑΡΕΓΓΕΣ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ)

Τώρα που υπάρχουν άφθονες και καλές φράουλες ήρθε νομίζω ο καιρός να κάνετε αυτό το πολύ εύκολο (ας φαίνεται δύσκολο...) super ανοιξιάτικο γλυκό, την Pavlova - the sweet Australian Lady ! Tώρα που οι μαρέγκες μου βγαίνουν πετυχημένες με αυτή την ελαφρά τροποποιημένη συνταγή που έχω πάρει αρχικά από τον Παρλιάρο (Γλυκές Αλχημείες), τις κανουμε πλέον συχνά επειδή αρέσουν γενικώς πολύ. Μπορείτε να φτιάξετε ακόμα πιό εύκολα χωρίς κορνέ και τα τοιαύτα, μιά μεγάλη Pavlova με μία μόνο βάση μαρέγκας την οποία στρώνετε εύκολα στην λαδόκολλα με μια κουτάλα βουτώντας την στο νερό για να μην κολλάει, και την γεμίζετε από πάνω με σαντιγί και μετά με φράουλες ατάκτως εριμμένες !  Βρείτε και ένα ωραίο λικέρ που σας αρέσει για να το συνοδέψετε (π.χ. Maraschino η Grand Marnier) και πάρτε ... πολλά συγχαρητήρια από τους φίλους σας

Η συνταγή 

No comments:

Post a Comment