Saturday, July 17, 2010

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ. Η ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΘΕΤΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ. χτύπημα και στην γνωστή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει έξοδο από το ΕΥΡΩ, και την Ε.Ε. και στάση πληρωμών της Ελλάδας.



''..China delivered a strong vote of confidence in the euro on Friday when Premier Wen Jiabao said that Europe would always be one of the main investment markets for China’s foreign exchange reserves.
Speaking alongside German Chancellor Angela Merkel, who is on a state visit to China, Mr Wen said “Europe will certainly overcome its difficulties”.''  F.T.
read more..

''WASHINGTON — Congress approved a sweeping expansion of federal financial regulation on Thursday, reflecting a renewed mistrust of financial markets after decades in which Washington stood back from Wall Street with wide-eyed admiration..''

Η μεγάλη νίκη του Ομπάμα, ύστερα από σκληρό πόλεμο κατά της πρότασής του για τη ρύθμιση των εξωτικών χρηματοοικονομικών παραγώγων, που επί μήνες διεξάγεται από τα μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά και τα φερέφωνά τους, μαζί με την κίνηση της Κίνας που αγνόησε την πρόσφατη υποβάθμιση των ισπανικών ομολόγων από τους Οίκους ανοχής και ενθάρρυνσης των κερδοσκόπων, δίνει ένα πρώτο αισιόδοξο σήμα. Ότι η διεθνής κοινότητα δεν αποδέχεται την επικυριαρχία των αγορών και της οικονομίας καζίνο, παρά τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις. Η επιβολή προστίμου μαμούθ στην Goldman από την SEC για παραπλάνηση των επενδυτών και η πρόσφατη απαγόρευση των nacked short sellings από την Γερμανία συμπληρώνουν την εικόνα ότι οι Κυβερνήσεις και οι επενδυτές συνειδητοποίησαν το αυτοκαταστροφικό παιχνίδι των αεριτζήδων κερδοσκόπων και αντιστέκονται. Αν πραγματοποιηθεί και η πρόθεση του Μπαρνιέ για δημιουργία Οίκου αξιολόγησης της Ε.Ε. και η αυστηρή εφαρμογή των κανόνων του Συμφώνου σταθερότητας, ώστε να μαζέψουμε και τους δικούς μας απατεώνες πολιτικούς που φορτώνουν τα παιδιά μας με χρέη, το ΕΥΡΩ και η Ε.Ε, θα βγουν πιό δυνατοί και θα ματαιώσουν την σφοδρή επιθυμία για καταστροφή τους από τις ΄΄αγορές΄΄ και τα στοιχήματά τους.Η 16 Ιουλίου σηματοδοτεί μια νέα διεθνή συμμαχία υπέρ των λαών και του πολιτισμού, που με λύσσα η αγέλη των golden boys επιθυμεί να καταστρέψει. Η συμμαχία πολιτικής, παραγωγικής οικονομικής δραστηριότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης,  θα νικήσουν. Εκτός και αν χάσουν από τις χρηματοοικονομικές βουβουζέλες. Οι απειλές των ανοήτων για μεταφορά στην Σιγκαπούρη της έδρας τους, αυτή τη φορά άφησε ασυγκίνητη την πολιτική τάξη, πλην Βρεττανίας.
Α.Τ., Αυλαίμων, Κύθηρα

No comments:

Post a Comment