Friday, July 16, 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ''Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ''















Έγκυροι κύκλοι της κυθηραϊκής ομογένειας του Brisbane μας απεκάλυψαν χτες βράδυ στου ‘’Χριστόφορου’’, μετά το δείπνο στης ‘’Φιλιώς’’, ότι ο τ. Πρωθυπουργός αναλαμβάνει προπονητής του Παναθηναϊκού, ύστερα από απόφαση της Διοίκησης με σχετική πρόταση του νέου Προέδρου Νίκου Κωνσταντόπουλου.  Οι επιδόσεις του κ. Καραμανλή στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο, αλλά και η διάσημη ρητορική ικανότητά του ,αλλά και οι οργανωτική του λανθάνουσα ιδιοφυία, τον καθιστούν βέβαιο πρωταγωνιστή του Πρωταθλήματος. Στην Φώτο, ο Πρόεδρος προπονητής και παλιός ΟΝΝΕΔίτης και η βοηθός του, που μετακαλείται από την Κούβα, όπως μας απεκάλυψε τηλεφωνικά ο Σ.Ψ. από το ‘’ΒΗΜΑ’’, η οποία είναι ειδική στην διαιτολογία και στο μόντελιγκ. Ο free lance συνεργάτης μας Βαρδάκας από το Κίεβο, μας τηλεφώνησε και επιβεβαίωσε  την εισπήδηση του διάσημου μοντέλλου στο πλευρό του Κ.Κ., ύστερα από δείπνο που  παρέθεσαν στον συνεργάτη μας γνωστές Ουκρανές, οι οποίες είχαν και την σχετική πληροφορία από τον κ. Ραούλ Κάστρο.




1 comment:

  1. Βαγγέλης Βαρδάκας από ΚίεβοJuly 16, 2010 at 11:54 PM

    Το γεγονός της μηδενικής αντίδρασης στην εγκυρότατη αυτή ανάρτηση του κ. Τριφύλλη με κάνει να αποφύγω κάθε επιβεβαίωση των λεγομένων του.
    Νομίζω ότι το timing της όποιας shock therapy της Ελληνικής κοινωνίας από το ΔΝΤ κλπ ήταν τουλάχιστο ατυχές! Η θεωρία του βραστού βατράχου επαληθεύεται!
    Δηλαδή αν δεν ξυπνάν όταν ο κ. Ν.Κ. γίνεται Πρόεδρος του ΠΑΟ, πότε θα ξυπνήσουν; Όταν ο Τριφύλλης φιλοξενήσει Ουκρανή παρθένα στον Αυλέμονα (συχαίνομαι το αι, μου θυμίζει τον Εφραίμ με το ΒατοπΑΙδι); Όχι για την φιλοξενία (ο κ. Τριφύλλης και η κυρία του έχουν γράψει ιστορία επ'αυτού) αλλά για την ανεύρεση παρθένας στη χώρα αυτή!

    ReplyDelete