Wednesday, December 26, 2018

22Δεκ2018 – Europe με την Εύα Μπούρα

Η επόμενη ημέρα στη Γαλλία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο, το θέμα της ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η συνεχιζόμενη πολιτική και κοινωνική κρίση στη Γαλλία και οι πολιτικές αναταράξεις στη γηραιά Αλβιόνα με φόντο τη συμφωνία για το Brexit είναι τα βασικά θέματα της εκπομπής «Europe» που θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 13:30.
Η ισλαμική τρομοκρατία ξαναχτύπησε στη Γαλλία και την Ευρώπη πριν από λίγες ημέρες με 3 νεκρούς και 12 τραυματίες θέτοντας εκ νέου πολλά ερωτήματα για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τη συνεργασία που απαιτείται πανευρωπαϊκά για την αντιμετώπιση παρόμοιων απειλών. Τα ερωτήματα πολλά για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τις συνεργασίες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών, αλλά και την αντιμετώπιση των διεθνών προβλημάτων ασφαλείας.
 Καλεσμένοι της Εύας Μπούρα στο στούντιο, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και ασφάλειας Πανεπιστημίου Αιγαίου Παναγιώτης Τσάκωνας,  το πρώην στέλεχος της Ε.Ε. Αντώνης Τριφύλλης, καθώς και ο δημοσιογράφος Πέτρος Ευθυμίου 
Δείτε το βίντεο.. 

No comments:

Post a Comment