Thursday, July 27, 2017

''H startup που μετέτρεψε σε παιχνίδι τις προσλήψεις '' ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΤΑΣΟΣ ΖΑΧΟΣ Fortune

''Η Οwiwi, ο µεγάλος νικητής του Disrupt Greece, φιλοδοξεί να γίνει το απαραίτητο «διαβατήριο» για κάθε θέση εργασίας. 
Η αγωνία κορυφώνεται. Οι κριτές παίρνουν θέση στη σκηνή του Disrupt Greece έτοιµοι να υποδεχθούν τις οµάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθµολογία και πρόκειται να παρουσιάσουν την επιχειρηµατική ιδέα τους σε ένα απαιτητικό concept µε «µάχες» επί σκηνής.
Τα φώτα πέφτουν στον Ηλία Βαρθολοµαίο, CEO & Co-Founder της Owiwi, ο οποίος αναλαµβάνει να απαντήσει σε σύντοµο χρονικό διάστηµα στις ερωτήσεις και να πείσει την κριτική επιτροπή του µεγάλου διαγωνισµού γιατί η εταιρεία του αξίζει την πρώτη θέση.
Η ελληνική startup, που έχει ως στόχο να «εκδηµοκρατίσει» το σύστηµα επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού βοηθώντας τα στελέχη των τµηµάτων ανθρώπινου δυναµικού να κάνουν καλύτερα την κρίσιµη δουλειά τους, θα κερδίσει τελικά το πρώτο βραβείο των 15.000 ευρώ. «Μου άρεσε το concept του διαγωνισµού − ειδικά στο κοµµάτι της ‘‘µάχης’’ µε τους άλλους φιναλίστ κατά τη διάρκεια του live challenge, µπροστά σε µια επιτροπή µε σηµαντικούς εκπροσώπους της αγοράς. Η εµπειρία στη σκηνή σε κάνει πιο σίγουρο για τον εαυτό σου» εξοµολογείται ο Ηλίας λίγες ηµέρες µετά τον τελικό του Disrupt Greece, του θεσµού καινοτοµίας που εγκαινίασαν Fortune, Industry Disruptors και Παπαστράτος, και κορυφώθηκε µε ένα µεγάλο event στις 29 Ιουνίου..''

No comments:

Post a Comment