Wednesday, May 11, 2016

Σήμερα: Το έκτο επεισόδιο του "Καθρέφτη"

Σήμερα: Το έκτο επεισόδιο του "Καθρέφτη"


Σήμερα, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, θα προβληθεί από την τελεόραση του ΣΚΑΪ το έκτο επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής "Η Ελλάδα Στον Καθρέφτη", στο οποίο θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν τα ευρήματα του δεύτερου μέρους της έρευνας της διαΝΕΟσις, "Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο Για Την Ελλάδα".

Στο προηγούμενο επεισόδιο αναλύθηκαν τα αίτια τις κρίσης, και όσα έγιναν στα έξι χρόνια των μνημονίων. Σήμερα θα δούμε κάτι άλλο: Τι πρέπει να γίνει παρακάτω; 


Πώς θα ξαναμπεί η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης; Ποιες μεταρρυθμίσεις χρειάζονται στη δημόσια διοίκηση και στη δικαιοσύνη; Με ποιες επενδύσεις στην τεχνολογία, στον τουρισμό, στη γεωργία και στην παιδεία θα δημιουργηθεί το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας;

Στο στούντιο, ο π. Υπουργός, Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Advisory Board της  διαΝΕΟσιςς, Γιώργος Παγουλάτος, ο Καθηγητής του ΟΠΑ Χρήστος Ταραντίλης και ο Μάρκος Βερέμης, Διευθύνων Σύμβουλος της UPSTREAM A.E. και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσιςσυζητούν τις προτάσεις που διατυπώνονται στην έρευνα. 



Ακόμα σχολιάζουν ο π.Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, οι π.Υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου και Τίμος Χριστοδούλου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο π. Πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

No comments:

Post a Comment