Tuesday, January 28, 2014

Ο ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΒΑΝΤΗ

''Μερικές σκέψεις για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τον τρόπο βαθμολογίας των δημάρχων με βάση τις παρεμβάσεις τους για την προστασία των πολιτών (Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα στις 21 Ιανουαρίου 2014)
Περπατώ από τις αρχές του χρόνου στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, όπου μένω προσωρινά, και της Αθήνας όπου εργάζομαι. Ο γιατρός μου έχει συστήσει ημίωρο καθημερινό περπάτημα και προσπαθώ να το τηρώ χρησιμοποιώντας τα μαζικά μέσα μεταφοράς όπως κάνει και ο περισσότερος κόσμος.

Λοιπόν, όταν περπατάς, κοιτάζεις γύρω σου - και προπαντός μπροστά σου για να μην σκουντουφλήσεις. Και βλέποντας την κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων σκέφτεσαι. Αλλά και οδηγώντας στους μικρούς και μεγάλους δρόμους παρατηρείς τις λακκούβες, τα μπαλώματα και τη σήμανση και κάνεις κι άλλες σκέψεις. Όμως μια σκέψη με συνοδεύει εδώ και μέρες. Πώς θα βαθμολογούσα τον δήμαρχο με βάση τις παρεμβάσεις του για την προστασία των πολιτών και πώς θα τον εμπιστευόμουν να διοικήσει το δήμο για την επόμενη πενταετία δίνοντας του την ψήφο μου.'' 

No comments:

Post a Comment