''Mπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσετε αυτή την νόστιμη πάστα, και αν μάλιστα βρείτε τα σκουρόχρωμα μικρά μανιτάρια (Λαζαρίνα, Ελληνικά της Ιπποτούρ) η εναλλακτικά σκουρόχρωμα μανιτάρια πορτομπέλο, τότε νομίζω θα είναι ακόμα πιό νόστιμο ! Είναι από τα απλά φαγητά που διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση του κύριου υλικού , τα μανιτάρια, και που νομίζω ότι κάνουν αυτή την απλή την μαγειρική τόσο ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να σβήσετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια στην αρχή με λίγο κρασί και να συνεχίστε κανονικά μετά την συνταγή. Για τελείωμα, προτείνω εδώ λίγη λεπτοτριμμένη παρμεζάνα για να μας ταξιδέψει λίγο πιό δυτικά, στην γαστρονομία της Ιταλίας που μας έχει διδάξει τόσα πολλά εμάς τους "ανήκομεν εις την Δύσιν" αλλά γευόμεθα εξ' Ανατολών !..''
No comments:
Post a Comment