Monday, October 10, 2011

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ''ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ''



Οταν τυχαίνει να μαγειρέψουμε σπίτι μας (όχι και πολύ συχνά !) κόκκινο κρέας  φτιάχνουμε ένα κλασικό εκ Ζακύνθου φαγητό, το "ζακυνθινό μοσχαράκι κοκκινιστό". Πέρα από την ιδιαίτερη γεύση που παίρνει η σάλτσα με το ξύδι σιγοβράζοντας παρέα με την ρίγανη, το φαγητό αυτό αποκτά μιά προσωπικότητα ξεχωριστή προσθέτοντας στο τέλος μικρά κομμάτια ζακυνθινού κίτρινου σκληρού τυριού η παρμεζάνας που θα μαλακώσει με τις τελευταίες βράσεις.
Διαβάστε τη συνταγή..

Η συνταγή σε ευκολότερη για εκτύπωση μορφή..

No comments:

Post a Comment