Ωραίο φαί προτίμησες.. Ελα να σου φτιάξω βραζιλιάνικη μοκέκα με ρύζι σε γάλα κόκο κ σαφράν, φαρόφα και μόλιο απιμεντάδου να το απολαύσεις.. Βόρειε, ε βόρειε :-) (μοκέκα = ψαρόσουπα) (θα καεί λίγο το στόμα σου αλλά θα το αντέξεις) (διαθέτουμε και σουρουρού με μύδια και καβούρι)
Ξέχασα να σας πω ότι επίσης έφαγα αυτές τις λίγες μέρες: - Waterzooi à la Gantoise - Stoemp au boudin - Asperges grillés(!) - Escargots à l'ail (στη Nordzee πλατεία Ste-Catherine) και - Magret de canard (στο Domaine de Lantillac στη Rue de Flandre)με κρασί Bergerac και λίγο Foi gras με Montbasillac!
Είναι κουίζ αυτό; Αν ναι για αρχιτέκτονες/κατοίκους Κυθήρων ή ειδικούς του ΓΟΚ!
ReplyDeleteΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΡΟΤ ΜΠΛΟΓΚ. Φάε και καμία μερίδα μύδια αχνιστά με πατάτες τηγανιτές και για εμάς.
ReplyDeleteΠροτίμησα steak frites και jambonneau!
ReplyDeleteΤο t'Kapiteintje, απέναντί μου, δεν έχει φέρει μύδια ακόμα!
Ωραίο φαί προτίμησες.. Ελα να σου φτιάξω βραζιλιάνικη μοκέκα με ρύζι σε γάλα κόκο κ σαφράν, φαρόφα και μόλιο απιμεντάδου να το απολαύσεις.. Βόρειε, ε βόρειε :-)
ReplyDelete(μοκέκα = ψαρόσουπα)
(θα καεί λίγο το στόμα σου αλλά θα το αντέξεις)
(διαθέτουμε και σουρουρού με μύδια και καβούρι)
Αυτά όλα ο Σωτήρης ή ο Αντώνης;
ReplyDeleteΞέχασα να σας πω ότι επίσης έφαγα αυτές τις λίγες μέρες:
ReplyDelete- Waterzooi à la Gantoise
- Stoemp au boudin
- Asperges grillés(!)
- Escargots à l'ail (στη Nordzee πλατεία Ste-Catherine) και
- Magret de canard (στο Domaine de Lantillac στη Rue de Flandre)με κρασί Bergerac και λίγο Foi gras με Montbasillac!
οκύριος Αντονίξ
ReplyDeleteΟΚ την σημειώνω την υπόσχεση!
ReplyDelete1. Ο Σωτήρης βραζιλιάνικη μοκέκα;
ReplyDelete2. Μουσιού (αλα Μίμη Φωτόπουλο) antonix