Monday, February 6, 2017

''Εμπιστευτική επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη'' ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ FORTUNE

''κ. Πρόεδρε, θα γνωρίζετε βέβαια, ότι σύμφωνα με όσα δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, όταν γίνουν εκλογές θα είστε ο επόμενος πρωθυπουργός. Δυστυχώς για σας, αλλά κυρίως για εμάς, ανάλογα με την χρονική στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, ή θα διαχειριστείτε την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Φαντάζομαι να έχετε συνειδητοποιήσει αυτό που έρχεται….
Λίγο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Τσίπρα είχα απευθύνει μια παρόμοια ‘’επιστολή’’ στον νέο Πρωθυπουργό από αυτές τις στήλες. Προφανώς τίποτε από όσα τον παρότρυνα δεν υλοποίησε. Έπραξε αυτά που του πίστευε και τα αντίθετά τους.
Σας προτείνω λοιπόν να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε ως πολιτικό σύστημα και να θυσιαστείτε προκειμένου σε πρώτη φάση να μην χαθούν τα «δώρα» των Κωνσταντίνου Καραμανλή (ένταξη στην τότε ΕΟΚ), Ανδρέα Παπανδρέου (ισοτιμία όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα φρονημάτων) και Κώστα Σημίτη (ένταξη Ελλάδα στην ΟΝΕ και Κύπρου στην Ε.Ε.). Και σε δεύτερη φάση να δημιουργηθεί μια χώρα που να λειτουργεί σαν «κανονική», σύγχρονη και ευρωπαϊκή. Και βέβαια για να μην παρεξηγηθεί, εννοώ την μέθοδο Τραμπ και όχι το καταστροφικό για την ανθρωπότητα και την χώρα του περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεών του. Ακούστε λοιπόν.''
Διαβάστε περισσότερα..

No comments:

Post a Comment