Monday, December 30, 2013

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ γράφει ο Γιώργος Κουργεράκης



''Σήμερα διάβασα στον τύπο της νέες επιδόσεις στην Λαμογιά των υπαλλήλών του δημοσίού και συγκεκριμένα, „ πως πριν από μία εβδομάδα είχε αποκαλυφθεί στο ΙΚΑ Κρήτης ζημιά 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη χορήγηση σκευασμάτων διατροφής... ακόμα και σε νεκρούς. Σήμερα, 30/11/2013 διαβάζω για της παράνομες συντάξεις σε μη δικαιούχους.



H Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας καταγγέλλει, ότι εστίες «υπόγειων συναλλαγών» στα σημεία εισόδου στην Ελλάδα και ελλιπείς ελέγχους στα τελωνεία,  επειδή η χώρα μας δεν έχει εφαρμόσει αποτελεσματικά τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες για  αποτελεσματική διαδικασία ελέγχου του λαθρεμπορίου καυσίμων οδηγούν σε απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο. Η οποία σημειώνει ότι η παράνομη μεταφορά στη χώρα μας κοστίζει ετησίως το 1% του ΑΕΠ. Δηλαδή περίπου 2 δισεκατομμύρια Ευρώ.



. Πριν από λίγο είχε γίνει γνωστή η κομπίνα με τα ετεροχρονισμένα πιστοποιητικά γεννήσεων



Ομολογώ ότι δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ αυτές της μεθοδεύσεις κλεψίματος του δημοσίου. Ώστε λοιπόν δικαιούμαι να θεωρώ ότι πρόκειται για καινούργιες απάτες, που μου έδωσαν την ευκαιρία να επαναβεβαιώσω ότι η δημόσια διοίκηση μπάζει από παντού..''

No comments:

Post a Comment