Wednesday, December 14, 2011

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..κ.ΑΘΑΝΑΣΙΑ, κ. ΕΛΕΝΗ, κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: ΑΘΗΝΑ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ , ΚΥΘΗΡΑ

Καλημέρα σας , καλημέρα στην τρόικα και σε όλους τους ξένους μας που ήρθαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα να μας ξανασώσουν και να μας αποχαιρετήσουν..Ελπίζω όχι για πάντα. Γιατί αισθάνομαι ότι διαισθάνονται ότι είμαστε κουρασμένοι. Ότι ''τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε''. Και ότι..τέλος πάντων. Εμείς σήμερα έχουμε τρεις αναρτήσεις . Ο Βασίλης μας έφερε το τετράδιο της κ. Αθανασίας Κάβουρα με συνταγές γραμμένες και δοκιμασμένες από τα χεράκια της. Ευχαριστούμε τον γιό τής κ. Αθανασίας για την τιμή να μας εμπιστευτεί την δημοσίευση. Δεκάδες συνταγές, κλασική ελληνική κουζίνα.
Η κ. Χέλμη από τα βόρεια συνεχίζει την προσπάθειά της να μαλακώσει το καταθλιπτικό μας Είναι. Η διατροφή και η Meditation είναι τα όπλα της. Αν λοιπόν δεν τα καταφέρουμε ούτε εμείς , ούτε οι ξένοι, τουλάχιστον ας έχουμε και κάποια ''όπλα'' σε προσωπικό επίπεδο για την απαραίτητη άμυνα. Εκτός από την ψυχανάλυση..
Και η κ. Φατσέα από τα Κύθηρα, μας στέλνει μια ανάρτηση με συγκριτικά στατιστικά στοιχεία για την κατάσταση της Ανθρωπότητας. ¨Έτσι για να δούμε για λίγο  την εικόνα τη ζοφερή της Ανθρωπότητας. 
Τέλος στην Πλάκα έχουμε ομιλία με θέμα αν έχουμε θέση στην Ευρωζώνη. Με την ευκαιρία δείτε και την συζήτηση μεταξύ κορυφαίων οικονομολόγων για το αν πρέπει να βγούμε από το ΕΥΡΩ ή όχι. Να είστε προετοιμασμένοι για τη συζήτηση με Μανδραβέλη, Μπάμπη και Κύρτσο. Αν πάτε. Εγώ ότι και να λένε οικονομολόγοι και μη ,δεν θέλω να βγούμε. Δεν αξίζουμε τέτοιας ήττας. Ντρέπομαι τα παιδιά μας.

No comments:

Post a Comment