Wednesday, March 23, 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ''ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ''(HΑΙRCUT).ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ STERN 1967

Επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι. Στην αυριανή συνέντευξή του  ΟΠρωθυπουργός λέει καθαρά αυτό που θα έπρεπε να ακούσουν οι διάφοροι εθνοσωτήρες. Οι Τράπεζες και Ταμεία-αυτό δεν το λέει- πιθανόν να καταρρεύσουν. Συνεπώς το σενάριο ''Αργεντινή'' απορρίπτεται. Από όλους. Εκτός κι αν θελήσουμε να ακολουθήσουμε τις εθνικά υπερήφανες προτάσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΝ. Η συνέντευξη φαίνεται ότι είναι σε ''γερμανική'' γλώσσα. Δηλαδή ωμή και πραγματιστική.Και προς το εσωτερικό και προς τους ευρωπαίους και προς τις εταιρείες αξιολόγησης.
Με την ευκαιρία, και κάποιες φωτο  που είχε δημοσιεύσει το Stern όταν ένας φωτορεπόρτερ του φωτογράφισε ''παράνομα''το στρατόπεδο της Γυάρου που μόλις είχε δημιουργήσει η χούντα. Η παγκόσμια κοινή γνώμη πληροφορήθηκε το πραγματικό πρόσωπο της χούντας και ο φωτογράφος βραβεύτηκε με το παγκόσμιο βραβείο φωτογραφίας.

''..Restructuring Greece's debt would probably cause the collapse of Greek banks and could also threaten those in Germany, Prime Minister George Papandreou was quoted on Wednesday as saying.
Earlier this month Moody's slashed Greece's credit rating by three notches due to an increased default risk, raising the spectre that the distressed euro zone sovereign may have to restructure its debt, perhaps before 2013.''
Reuters..
Οι περίφημες φωτογραφίες του Fred Ihrt 1967..

No comments:

Post a Comment