Saturday, July 31, 2010

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Διακοπές οι συνταξιούχοι δεν έχουν. Ως γνωστόν, όλο το χρόνο διακοπές έχουμε. Αλλά έχετε εσείς. Και δεν έχετε διάθεση, χρόνο και μέσα να κάνετε σέρφινγκ εκτός θάλασσας.Έτσι κι εμείς, αναστέλλουμε το κανονικό πρόγραμμα τον Αύγουστο. Η θάλασσα και το ψάρεμα έχουν πολλή δουλειά. Περιορίζουμε λοιπόν την δραστηριότητά μας σε τρεις θεματικές ενότητες. ''ΘΑΛΑΣΣΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ'', ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ'' και ''ΤΑΞΙΔΙΑ''. Και αναρτούμε και αναρτήσεις ΄΄κονσέρβα''. Αν πάλι προκύψει κάτι έκτακτο από την τρόικα, η ''ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ'' που έχουμε συμπτύξει, θα σας ενημερώσει. Τέλος, περιορίζουμε τον αριθμό των αναρτήσεων. Από αύριο 3.8.
Καλές διακοπές και μην ξεχνάτε..Τι? Μμμμ. .Ξέχασα..
Α ναι. Και αν έχετε καμία ανταπόκριση από ταξίδια δικά σας και εκτ΄'ος Κυθήρων , θα τα αναρτήσουμε, εκτός και αν θίγουν την υπόληψη της τρόικας και ειδικά του ΔΝΤ, ή των ιδιοκτητών βυτιοφόρων. Καλά μπάνια, γιατί του χρόνου..

4 comments:

  1. Πρόεδρε, έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα από το μαζικό μονοπρόσωπο κόμμα σου. Σε έχει απορροφήσει αυτό το γκρουπούσκουλο, η Εχθρική Εταιρεία. Αριστερίζεις, για σύνελθε..

    ReplyDelete
  2. Τώρα με την κρίση, οι πολυπρόσωποι οπαδοί μας ψάχνουν ή βρήκανε δουλειά. ή ανέστειλαν την σύνταξη. ¨Ετσι μονορώσωπος μεν αλλά χωρίς οπαδούς εκτός από κάτι περίεργους.. Όμως θα επανέλθουμε μόλις η '"Εχθρική Εταιρεία'' και το ΔΝΤ μας το επιτρέψουν. ¨Ασε που..άσε καλύτερα.

    ReplyDelete
  3. αγαπητέ Πρόεδρε
    ενω εσυ προεδρέυεις εν διακοπές
    (ή διακοπεύεις εν προεδρεία..)
    κόβονται τα σοβαρά φάρμακα απο τους συνταξιούχους!!!!
    Ή θα ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα
    ή θα κινήσω διαδικασίες να καθαιρεθείς απο μεγας, ισόβιος και κοσμαγάπητος Προεδρος!



    τα σέβη μου και την αγάπη μου
    για την ωρα.

    ReplyDelete
  4. Αγαπητό αδέσποτο
    Πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι από τότε που ήρθε η τρόικα στην Ελλάδα μας, ερωτεύτηκα χωρίς να το καταλάβω έναν από τους τρεις. ΄΄Οσα μέτρα προτείνουν κατά συνέπειαν τα βρίσκω σέξυ-εκτός από το κόψιμο των συντάξεων κάτω των 700 Ε. Η πρότασή σου λοιπόν έρχεται την κατάλληλη στγμή, να τεθεί θέμα Προεδρίας. Συμφωνώ να μπει θέμα καθαίρσής μου και αντικατάστασης από άλλον-η στην προεδρία του μονοπρόσωπου ψηφιακού κόμματος. Σου αναθέτω λοιπόν την οργάνωση δημοψηφίσματος και την επιλογή εφορευτικής επιτροπής, μια και σε προηγούμενη ιστορία ήσουν αμερόληπτο υπέρ του ΑΝΤΟΝΙΧ. Στείλε μας λοιπόν τις προτάσεις σου για οργάνωση. Λέω να το κανουμε τον Σεπυέμβριο γιατί οι περισσότεροι λείπουν. Αχ έρωτα..

    ReplyDelete