Friday, January 29, 2010

ΑΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? ('Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ MEGA ??)

Σαφή κάλυψη στον Κώστα Καραμανλή προσέφερε την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς, πέντε μέρες μετά τη δημοσίευση της ευχαριστήριας επιστολής που απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο.

"Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή" τόνισε ο κ. Σαμαράς, επιχειρώντας να κλείσει το θέμα, καθώς στο μεσοδιάστημα στελέχη της ΝΔ είχαν διατυπώσει ερωτήματα για την κίνηση Καραμανλή.Παράλληλα, αποστάσεις από τις δηλώσεις στελεχών που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και τις προηγούμενες ημέρες ζήτησαν να δώσει διευκρινίσεις ο πρώην πρωθυπουργός για την ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, έδειξε να παίρνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος."Κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, το ήθος, την προσφορά στον τόπο του Κ. Καραμανλή. Εάν από ορισμένα μέσα της μαζικής επικοινωνίας απομονώνονται κάποιες φράσεις και παρερμηνεύεται το περιεχόμενό της ή διαστρεβλώνεται το μήνυμα που έχει η κάθε φράση, αυτό δεν αφορά τα στελέχη της ΝΔ" είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Δείτε την χαρμόσυνη είδηση..

Εγώ που δεν είμαι στέλεχος της Ν.Δ. διακαιούμαι να αμφισβητήσω την προσφορά του Καραμανλή στον τόπο σε σχέση με την Οικονομία? Ή είμαι κακόβουλος τέως ευρωκράτης, οπαδός της άσχημης Μέρκελ και του αλλοίθωρου Τρισέ και του ακροαριστερού Αλμούνια?

No comments:

Post a Comment