Friday, April 17, 2009

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ο καθηγητής ΦΡΑΓ.ΚΟΣ μας στέλνει ένα ανέκδοτο από την επαγγελματική του ζωή. Χιούμορ μηχανικών και φυσικών σε αυτή τη ζωή. Για τους άλλους δεν ξέρω, αγώ πάντως ξεκαρδίστηκα πρωί πρωί
read more..

9 comments:

  1. Μπορώ να αποδείξω λογικώς (και με παραπομπές μόνον σε εκλησιατικά κείμενα) ότι η Κόλαση και ο Παράδεισος τώρα δεν υπαρχουν (ακόμη) και ότι είναι απλώς UNDER CONTRUCTION.
    Προϋπόθεση της παραδοχής στον Παράδεισο ή εγκλειμού στην Κόλαση είναι η Τελική Κρίση που θα γίνει με την Δευτέρα Παρουσία. Αφού αυτή (η Τελική Κρίση)κατά πάγκοινο ομολογία δεν έχει ακόμη αρχίσει είναι προφανές ότι τα καζάνια στην Κόλαση (με την ενεργειακή κρίση και τις τιμές των καυσίμων) δεν έχουν ακόμη ανάψει και εάν ακόμη, τυχόν, έχουν κατασκευασθεί, όπερ αμφίβολο.
    Αντίστοιχα και στον Παράδεισο τα κλιματιστικά ή οτιδήποτε άλλο (κήποι κλπ) δεν λειτουργούν.
    Αν και κάποιος τηλε-μοναχός υποστηρίζει εσχάτως ότι επίκειται λίαν προσεχώς η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου. Λέγεται ότι συνδέει την αναμενομένη εμφάνιση του Αντίχριστου (ο οποίος είναι νέος και ευειδής κατά την Παράδοση και τις Γραφές) με την εμφάνιση στην πολιτική κονίστρα του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα. Ως γνωστόν, όπως η δικτατορία του προτελαριάτου στην Μαρξιστική θρησκεία είναι το αμέσως προηγούμενο ιστορικά στάδιο του τελικού σταδίου της Ιστορίας, που είναι η αταξική κοινωνία, έτσι και η Κυριαρχία του Αντιχρίστου θα έχει ως συνέχεια την Συντέλεια του Κόσμου και εν συνεχεία ως τελικό στάδιο την Δευτέρα Παρουσία κλπ κλπ.

    ReplyDelete
  2. Nα λοιπόν που μηχανικοί και δικηγόροι ενίοτε συμπίπτουν στον τρόπο σκέψεως. Ισως γι αυτό πλειοψηγούν και στη Βουλή.

    ReplyDelete
  3. Πράγματι ενίοτε (και μόνον ενίοτε!) συμπίπτουν..
    Αναφερόμενος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση παραπέμπω σε ανάρτησή μου της 22.5.2008 http://christosvardakas.blogspot.com/2008/05/blog-post_22.html
    στην οποία έδωσε αφορμή δημοσίευμα στο προσφιλές σας Βήμα.
    Αφορά γραπτό σπουδαστή στο μάθημα «Γυναικεία Θέματα) στο Τ.Ε.Ι. Ηλεκτρονικής Χανίων. (Τώρα τι σχέση έχει το μάθημα αυτό με το γνωστικό αντικείμενο της Σχολής ο Θεός και η Ψυχή τους; Αποτέλεσμα και αυτό του καλουμένου νόμου πλαισίου για την Εκπαίδευση.

    ReplyDelete
  4. Ανοίγετε μέγα δυσάρεστο θέμα για το πώς κατήντησε η γενιά μου την τριτοβάθμια.Να ήταν αιτία μόνο ο Νόμος πλαίσιο καλά θα ήταν. γιατί τον αλλάζουμε και ξεμπερδεύουμε. ¨Ομως αυτή η απαξίωση είναι γενικευμένη στη παιδεία, στην οικονομία, στην διαφθορά, στην ποιότητα του πολιτιού προσωπικού, στην ανομία,στην ασφάλεια κλπ. Γι αυτό προτιμώ πλέον να παρακολουθώ την ημέρα Μπαρόκ στην ΑΡΤΕ ζωντανή παρά κλπ.

    ReplyDelete
  5. Αν η Κόλαση, ιστορικά και υστερικά, συνδέεται με τον καύσωνα, κατ' αντιστοιχία, στον αντίποδα της Κόλασης, στον Παράδεισο, θα πρέπει να επικρατεί ψύχος. Ειδικά οι ηλικιωμένοι, δηλαδή η πλειοψηφία των ενοίκων του, πέρα των επιβαρύνσεων του Παραδείσιου Προϋπολογισμού, λόγω του επιδόματος θέρμανσης στο οποίο θα νομιμοποιούνται, θα επιβαρύνουν και το περιβάλλον, συνεχίζοντας την εν ζωή παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα. Επιβάρυνση που, αυτοδίκαια, θα τους κατατάσσει στους "κακούς". Φυσική συνέπεια της σχετικής ιδιότητας, θα είναι και η μετάταξή τους στην Κόλαση, για να παραμείνουν εκεί στον αιώνα των αιώνων. Οι δε προϊστάμενοι του Παραδείσου, έμπλεοι τύψεων για την προαναφερθείσα μετάταξη των πιστών, μετακίνηση που, δίκαια, θα αποδοθεί στην εγγενή δομική αδυναμία του Συστήματος, μοιραία, θα πρέπει να οδηγηθούν στην αυτοκτονία, εγκαταλείποντας τους πιστούς στις ορέξεις του Σατανά. Από κει βγήκε και το περίφημο "alea jacta est", δηλαδή "τον έπαιξαν στα ζάρια", όπου, υποκείμενο οι Θεός/Σατανάς, αντικείμενο οι πιστοί και "ζάρια", το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    ReplyDelete
  6. Αν όλη αυτή η φαιά ουσία που καταναλώνεται απο λίαν υψηλού IQ όντα γιά ένα ''..τόσο δα ανεκδοτάκι''που θα έλεγε και η καλοκάγαθη γριούλα του ΄Αουσβιτς-εδώ πάμε στην έννοια κόλαση επί της γης-, αν λοιπόν κλπ, τότε η χώρα μας θα εξήρχετο απο την κρίση με σχετική άνεση. Όσο για το αν δικαιούνται οι κάτοικοι του παραδείσου επιδόματος θέρμανσης, το αμφισβητώ και εκτός από εύκολες διανοητικές προσεγγίσεις ζητώ και αποδείξεις.Όσον αφορά στο ποιός παίζει ζάρια,ο Αινσταίν μου έλεγε προ ημερών και για άσχετο θέμα 'οτι όχι δεν παίζει. Εύχομαι να σας δω από κοντά όσο γίνεται αργότερα.

    ReplyDelete
  7. Υπενθυμίζω΄τα επιδόματα καυσοξύλων (που έπαιρναν οι τραπεζοϋπάλληλοι στα από Λαμίας και βορειότερα υποκαταστήματα) και ζέστης στα νοτιώτερα της Λαμίας.

    ReplyDelete
  8. Τελειώνω (όχι πάντως όπως η Πετρούλα το δελτίο καιρού!!) με την εξής απορία μου.
    Και εάν μεν με τα logistic's του Παραδείσου των Χριστιανών (που απαιτούν μόνον κατανάλωση ενέργειας) μπορεί να βρεθεί άκρη τι γίνεται με τα αντίστοιχα του Παραδείσου των Μουσουλμάνων;
    Υπολογίστε εκτός από τα βουνά ρυζιού και τις λίμνες μελιού και γάλακτος (αυτές καλά βρίσκονται από τα αποσυρόμενα της Κ.Α.Π. της Ε.Ε. !!) που θα βρεθούν οι 78 παρθένες για κάθε μάρτυρα του Ισλάμ;
    Έστω και β! διαλογής πχ με κλειδερεκτομή κλπ

    ReplyDelete
  9. Ρε σεις, το παραχοντρύνατε, μπαρόκ το κάνατε..
    Η κόλαση είναι απλώς μια μαύρη τρύπα. Ο,τι μπαίνει δεν ξαναβγαίνει. Ούτε σκάει. Η συλλογιστική του φοιτητή ότι όλοι εκεί καταλήγουμε (λόγω έλλειψης της απαραίτητης ομοφωνίας στο διαθρησκευτικό όργανο) με βρίσκει σύμφωνο. Στην μαύρη τρύπα εννοώ -όποιος θέλει ας την αποκαλεί κόλαση. Παράδεισος υπάρχει μόνον επι γής. Μπορώ να αναφέρω μερικές τοποθεσίες. Σε μία από αυτές σερβίρεται και ρύζι (και σε μή μουσουλμάνους) μαγειρεμένο μάλιστα σε γάλα κοκοφοίνικα.
    Παρεμπιπτόντως, η όλη ιστορία με τoν φοιτητή μου ακούγεται μάλλον αμερικάνικη και λιγότερο κρητικιά - αυτό δεν την μειώνει βεβαίως βεβαίως..

    ReplyDelete